How it works

Business concept

Ik was aan het rennen en vliegen voor een werkgever en besefte me heel goed dat als ik dit nog 10 jaar zou doen mijn salaris niet veel meer zou worden dan wat het op dat moment was.

Jarenlang heb als accountmanager in de beauty branche gewerkt in de buitendienst. Ik zat in een ratrace met een drukke agenda, iedere dag files rijden, weinig energie en 15 kilo te zwaar..

Ik was aan het rennen en vliegen voor een werkgever en besefte me heel goed dat als ik dit nog 10 jaar zou doen mijn salaris niet veel meer zou worden dan wat het op dat moment was. Ook al vond ik mijn baan geweldig om te doen, targets werden steeds verlegd en de lat kwam steeds hoger te liggen. Ik wist zeker dat dit anders kon.

Ik ben gaan zoeken naar mogelijkheden om voor mezelf te gaan beginnen. Dit vond ik heel lastig, want ik had nog niet helder wat ik precies wilde.

Een paar dingen waren wel helder. Ik wilde niet geleefd worden door een werkgever, ik wilde vrijheid hebben, in de toekomst een gezin kunnen verzorgen, waarbij ik zelf alle tijd zou hebben om kinderen op te voeden en financieel onafhankelijk te blijven in welke situatie dan ook. Daarnaast wilde ik ook geen hoge inversteringen of risico’s.

Wauw! Hoe ga ik dat doen dacht ik…

Dit zag ik zeker niet voor me in mijn huidige job als accountmanager. Waar ik echt geleefd werd door alle lange dagen die ik aan het werk was. Totaal geen vrijheid, mijn agenda moest dag in dag uit bom vol staan. Geen ruimte dus voor mijn beste versie van ‘mijn eigen leven’

Tot ik deze manier van werken tegenkwam….

Inmiddels deel ik geheel mijn eigen agenda in en heb ik alle vrijheid om te doen waar ik gelukkig van word, een passief inkomen en een geweldig team met fijne mensen om me heen die voelen als vrienden/familie.

Dit heb ik de eerste maanden opgebouwd naast mijn werk als accountmanager. Ik voelde daarom ook geen risico, omdat ik niet gelijk mijn baan op moest zeggen. Dat gaf een gevoel van rust en zekerheid.

Ik werk nu partime en heb een fulltime bovengemiddeld inkomen. Heb een positive mindset en inspireer jou graag om uit de chaos van het gewone leven te stappen. Mijn dagen zien er compleet anders uit! 🙂 Dat gun ik jou ook!

Natuurlijk is dit niet vanzelf gegaan. Wanneer je echter een duidelijk doel voor ogen hebt, kun je financieel onafhankelijk worden. Dit is mogelijk als je een dupliceerbare en simpele werkwijze hanteert en snel leert van ervaren collega ondernemers.

Ben je nieuwsgierig geworden? Vul het contact formulier in voor meer informatie en/of een persoonlijk advies gesprek.