THE STORY BEHIND

NICOLE DE VRIES| FOUNDER DE BEAUTY ONDERNEMER

 

“Jarenlang werkte ik als accountmanager in de buitendienst in de Beautybranche. Ik vond mijn baan heel leuk om te doen. Ik dacht alleen wel iedere dag: “Volgens mij moet er iets zijn zodat ik in minder tijd meer kan verdienen, waardoor ik meer vrijheid, tijd en geld verdien..”

Ik was aan het rennen en vliegen voor een werkgever en besefte me heel goed dat als ik dit nog 10 jaar zou doen mijn inkomen niet veel meer zou worden dan wat het op dat moment was. Ook al vond ik mijn baan geweldig om te doen, ik zat iedere dag de hele dag in de auto. Ik wist zeker dat dit anders kon. Slimmer, waardoor ik meer tijd zou overhouden en een beter inkomen zou verdienen. 

Ik ben gaan zoeken naar mogelijkheden om voor mezelf te gaan beginnen. Ik wist nog niet precies wat, maar ik had wel heel helder wat ik niet meer wilde en hoe ik wilde dat mijn leven eruit zou zien. Ik wilde vrij zijn van een werkgever, helemaal mijn eigen tijden bepalen, meer gaan verdienen in minder tijd, reizen wanneer ik daar zin in had, vrijheid voelen en volledig zelf bepalen hoe mijn dag eruit ziet. En het aller belangrijkste, financieel onafhankelijk zijn in welke situatie dan ook. 

Wauw! Hoe ga ik dat doen dacht ik… Wat ga ik doen…

Dit zag ik zeker niet voor me in mijn huidige job als accountmanager. Waar ik iedere dag lange dagen aan het werk was. Een beetje vrijheid voelde, omdat ik in de auto van klant naar klant ging, maar mijn agenda moest dag in dag uit bom vol staan. Geen ruimte dus voor mijn beste versie van ‘mijn eigen leven’.

Tot ik deze manier van ondernemen tegenkwam…

Dit heb ik de eerste maanden opgebouwd naast mijn werk als accountmanager. Ik voelde daarom ook geen risico, omdat ik niet gelijk mijn baan op moest zeggen. Dat gaf een gevoel van rust en zekerheid. Binnen een paar maanden kon ik mijn baan opzeggen en volledig leven van dit inkomen. Wat nu al ruim 6 jaar passief is.

Ik werk nu een paar uur per week en heb een bovengemiddeld inkomen. Ik reis veel en kan helemaal zelf bepalen wanneer ik mijn inkomen weer een boost geef naar een hoger level. Ik heb een positive mindset en inspireer jou graag om uit de chaos van een gewone baan te stappen. Mijn dagen zien er compleet anders uit! 🙂 Dat gun ik jou ook!

Inmiddels deel ik geheel mijn eigen agenda in en heb ik alle vrijheid om te doen waar ik gelukkig van word, een passief inkomen en een geweldig team met fijne mensen en ondernemers om me heen die voelen als vrienden/familie.

Natuurlijk heb ik dit wel moeten opbouwen. Wanneer je echt een duidelijk doel voor ogen hebt, kun je financieel onafhankelijk worden. Dit is mogelijk als je een dupliceerbare en simpele werkwijze hanteert en snel leert van ervaren collega’s.

Ben je nieuwsgierig geworden? Vul het contact formulier in voor meer informatie en/of een persoonlijk advies gesprek.

With Love, 

Founder Nicole de Vries