Teamwork

Ons team is al meer dan 16 jaar actief met Team Marketing. Onze ervaring leert dat 99% van de mensen in Nederland geen flauw idee heeft wat Team Marketing is en wat het voor jou en de mensen om je heen kan betekeken.

De mensen met wie we samen werken wilden allemaal een extra of passief inkomen opbouwen om echt vrijheid te ervaren.

Ze hebben allemaal affiniteit met mindset, persoonlijke ontwikkeling, gezondheid, beauty en/of sport. Hoe fijn is het om iets op te bouwen waarbij je en je eigen dromen kan najagen en die van de mensen om je heen. Elkaar inspireren en een betere versie van jezelf zakelijk en prive. Het concept is heel simpel en je zal actief worden begeleid bij jouw journey.

Ook was ons team gelijk zeer onder de indruk van de volgende bijzondere mogelijkheden:

– Een inkomstenbron die een bovengemiddeld niveau kan bereiken.
– Een blijvende inkomstenbron die zelfs overerfbaar is op jouw kinderen.
– Een inkomstenbron die zelfs een passief karakter kan krijgen en dus doorgaat terwijl je minder werkt.
– Diverse extra’s waaronder een winstdelingsregeling, betaalde reizen incl. zakgeld en een autoplan (royalty vergoeding).
– Parttime op te bouwen, zelfs naast een fulltime baan, waardoor je jouw huidige inkomstenbron niet op het spel hoeft te zetten. Flexibele uren waarbij je deels vanuit huis werkt.

Kortom, niemand van ons kende deze unieke werkwijze. Maar ieder van ons zag direct dat wij hiermee voor onszelf binnen een afzienbare periode absolute vrijheid, fijne samenwerking en onafhankelijkheid konden realiseren.

It’s all up to you what you do in times like this!

Mijn antwoord: Wat is er mogelijk?!