6 Redenen Waarom Netwerkmarketing Iets Voor Jou Zou Kunnen Zijn

 

 

Niets in het leven blijft hetzelfde, en de wereld van het werk is daarin geen uitzondering.

 

 

Uit de laatste onderzoeken blijkt dat de millenniumgeneratie op zoek is naar een andere manier van werken. Een andere manier ‘dan vroeger’. Men wil meegroeien in de veranderingen die zij om zich heen zien.

 

 

Maar wat is een millennial?

 

 

Hoewel de exacte jaren enigszins kunnen verschillen afhankelijk van wie je het vraagt, is het veilig om te zeggen dat de term ‘millennial‘ verwijst naar degenen die ongeveer tussen 1981 en 2000 zijn geboren. We weten ook dat millennial de grootste generatie is die momenteel actief werkzaam is in de beroepsbevolking. Hoe je hier ook over denkt, zij hebben de kracht en de motivatie om op te komen voor wat ze denken dat ze verdienen met het werk dat ze verrichten.

 

 

Dus wat vinden millenials belangrijk? Uit diverse enquêtes blijkt dat leren en ontwikkeling, flexibiliteit en stabiliteit enkele van de belangrijkste verlangens zijn die ze voor zichzelf hebben in hun beroepsleven.

 

 

Het is dan ook niet verrassend dat velen van die millennials openstaan ​​voor alternatieven binnen hun traditionele zakelijke carrière of baan van 9 tot 5. Millennials worden soms bekritiseerd omdat ze niet geduldig genoeg zouden zijn of meer verantwoordelijkheid willen dan ze aankunnen. Millennials hebben alles in huis om één ​​van de meest ondernemende generaties te worden die ooit hebben geleefd, en toch worstelen ze om door te kunnen gaan met hun ideeën vanwege hun studentenschuld.

 

 

Millennials willen graag ondernemend ondernemen, maar volgens rapporten zegt 42% van hen dat hun grootste obstakel geldgebrek is om daarmee te beginnen.

 

 

Dus zou gezien hun enorme potentie en kracht netwerkmarketing, ook wel aanbevelingsmarketing en mondtotmondmarketing genoemd, het antwoord kunnen zijn. Wij denken van wel.

 

 

Of je nu een millennial bent of niet, hier zijn 6 redenen waarom netwerkmarketing iets voor jou zou kunnen zijn

 

 

  • Er is binnen netwerkmarketing een zeer sterk gevoel van het hebben van een eigen bedrijf; Je doet via netwerkmarketing zaken voor jezelf, maar je bent niet alleen. Binnen deze sector heeft iedereen er baat bij dat men het heft in eigen hand neemt.
  • De sector kent een instapniveau met een zeer laag risico; er is géén groot opstartkapitaal vereist. Het starten van bijvoorbeeld een Forever-business kan al voor minder dan €500.
  • De manier van werken binnen netwerkmarketing is flexibel en kan worden aangepast aan bestaande werk of (gezins)verplichtingen.
  • Onder de veilige paraplu van het netwerkmarketingbedrijf word je gewaardeerd; Er heerst een sterke cultuur van beloning en erkenning voor gedane arbeid. Incentives zoals een autoplan, bonussen en betaalde vakanties over de hele wereld.
  • Forever geeft je toegang tot fantastische trainingen en ondersteuning van een gevestigd wereldwijd merk, met een bewezen marketing- en verdienmodel. Het bedrijf bestaat immers al meer dan 40 jaar.
  • Deze marketingindustrie is tevens een ‘gelijkwaardig speelveld’; succesvolle netwerkmarketeers zijn hele diverse mensen. Ze komen uit alle lagen van de bevolking, zijn van alle leeftijden en met diverse achtergronden.